Misset Horeca

De multimediale informatiebron voor horeca ondernemend Nederland

1e jaar met 25% korting, van €377 voor €282,75. Misset Horeca verschijnt tweewekelijks. Inclusief toegang tot de digitale versie van het magazine. Het voordeelabonnement loopt door in een regulier jaarabonnement tot wederopzegging.

1e half jaar met 15% korting, van €188,50 voor €160,23. Misset Horeca verschijnt tweewekelijks. Inclusief toegang tot de digitale versie van het magazine. Het voordeelabonnement loopt door in een regulier halfjaarabonnement tot wederopzegging.

Je ontvangt het digitale magazine per e-mail. 1e jaar met 25% korting, van €282,75 voor €212,06. Misset Horeca verschijnt tweewekelijks. Dit voordeelabonnement loopt door in een regulier jaarabonnement tot wederopzegging.

Een studentenabonnement wordt alleen verstrekt aan studenten die aan kunnen tonen dat zij een relevante studie volgen. Misset Horeca verschijnt tweewekelijks. Het abonnement stopt automatisch na een jaar.

Je kunt maximaal één proefnummer per jaar aanvragen. Je ontvangt een exemplaar van het komende nummer.

Omschrijving

Misset Horeca is dé multimediale informatiebron voor ondernemers en managers in de horeca. Met achtergronden en analyses van het nieuws, praktische tips en direct bruikbare ondernemersinformatie, inspiratie en diepgang op het gebied van eten, drinken en slapen en interviews met ondernemers en specialisten in de branche. De redactie brengt ondernemersinformatie op het gebied van onder andere financiën, producten, marketing, wet- en regelgeving via reportages, artikelen en praktische tips. Uiteraard is er ook aandacht voor culinaire informatie, recepten en receptcalculaties.

Hoe vaak verschijnt Misset Horeca?
Het vakblad verschijnt 26x per jaar. Daarnaast verschijnt Misset Extra 12x per jaar, gericht op een specifiek thema. Het vakblad wordt ondersteund door de website missethoreca.nl met het laatste nieuws, een nieuwsbrief en diverse events voor horecaprofessionals.

Voor wie bestemd?
Misset Horeca is bedoeld voor ondernemers en managers in de horeca, zoals directeur/eigenaren, bedrijfsleiders, chefkoks, hotelmanagers, afdelingshoofden etc. Daarnaast is Misset Horeca er ook voor studenten, docenten, leveranciers, overheden en organisaties in horeca en toerisme.

Waarom Misset Horeca?

  • Het is de meest actuele informatiebron voor de totale horeca sector
  • Het bevat analyserende en diepgaande artikelen: wat speelt er achter het nieuws?
  • Het inspireert via reportages over nieuwe bedrijven en trends in binnen- en buitenland
  • Het vertaalt informatie over o.a. financiën, marketing en wet- en regelgeving naar direct bruikbare ondernemers informatie

Kortom, onmisbaar voor uw dagelijkse horecapraktijk.

Neem nu een abonnement op Misset Horeca en profiteer van alle voordelen!

Naar boven