Vleesmagazine

Dé multimediale nieuwsbron voor de totale vleessector

1e jaar met 25% korting, van €324,00 voor €243,00. Dit voordeelabonnement loopt door in een regulier jaarabonnement tot wederopzegging.

U ontvangt het digitaal magazine per e-mail. 1e jaar met 25% korting, van €243,00 voor €182,25. Dit voordeelabonnement loopt door in een regulier jaarabonnement tot wederopzegging.

Een studentenabonnement wordt alleen verstrekt aan studenten die aan kunnen tonen dat zij een relevante studie volgen. Het abonnement stop automatisch na een jaar.

U kunt maximaal één proefnummer per jaar aanvragen. U ontvangt een exemplaar van het komende nummer per post.

U kunt maximaal één proefnummer per jaar aanvragen. U ontvangt een exemplaar van het komende nummer digitaal per e-mail.

Omschrijving

Vleesmagazine is de multimediale nieuwsbron voor de totale vleessector. Naast branchenieuws en bedrijfsreportages komen alledaagse zaken (technologie, inrichting, personeelsbeleid, apparatuur, marktontwikkeling) aan bod waar een ondernemer mee te maken krijgt in de vleessector.

Het vakblad Vleesmagazine verschijnt 9x per jaar en 4x per jaar wordt de Industriespecial bijgesloten. Vleesmagazine wordt ondersteund door Vleesmagazine.nl en de Vleesmagazine nieuwsbrief die elke woensdag verschijnt.

Voor wie bestemd? 
Vleesmagazine is er voor de totale vleessector, van slachter tot slager, en met name voor ondernemers in de slagers- en vleessector.

Waarom Vleesmagazine?

  • Met Vleesmagazine bent u altijd op de hoogte van objectief en betrouwbaar branchenieuws
  • Naast nieuws over het slagersvak, achtergrondinformatie en bedrijfsinformatie informeert Vleesmagazine u ook over de vleesverwerkende industrie
  • Vleesmagazine behandelt zaken uit de dagelijkse praktijk van een ondernemer binnen de vleessector, van personeelsbeleid tot technologie en marktontwikkelingen.
  • Vleesmagazine geeft u inspiratie en ideeën op het gebied van trends en consumentenbehoeften

Kortom, onmisbaar voor alle ondernemers binnen de vleessector.

Naar boven